Fókuszban Hírek

Stílusos előzetest kapott a Knives Out

Knives Out

Különc családban hirtelen meghal a nagypapa, ez a Knives Out rövid története. A vidéki kis kastélyban furcsa nyomozás indul. Sztárszereposztás érkezik hálaadásra.

Rian Johnson néhány sajátos hangulatú független műfajfilm után megrendezte a Star Wars:Az utolsó Jediket, és mindez elég volt ahhoz, hogy sztárcsapattal forgasson Agatha Christie-féle whodunit krimit iszonyú jó stílussal és

a zárt szituációs krimikhez képest valószínűleg elég nagy költségvetéssel.

A szereplők közül Daniel Craig és Ana de Armas például még együtt játszik egyszer az új James Bond film előtt, de szerepet kapott Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Toni Collette, Don Johnson és az idős korára újra felfedezett Christopher Plummer is.

Mindenesetre ez minket cseppet sem zavar, a Knives Out (~ Elő a késekkel) várhatóan egy fordulatokban gazdag, az IMDb szerint misztikus krimi lesz, ha szerencsénk van, még a Poirot-filmek klasszikus fordulatait is újra tudja értelmezni.

A Knives Out hálaadás hétvégéjén debütál az amerikai mozikban, de várhatóan decemberben hozzánk is eljut.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..