Hírek

AZ HBO kódolatlan héttel várja a Trónok harcát

Ha nem láttad még a Trónok harcát, akkor április 8. és 14. között bepótolhatod az HBO3 kódolatlan hetén.

Április 8-tól kezdve egy héten keresztül minden nap délután 2 órától kezdve megtekinthető lesz a Trónok harca egy-egy évada, így az új, befejező évad április 15-i premierje előtt mindenki számára bepótolható lesz az HBO kultsorozata. Megérkezett a Tél: Havas Jon, Daenerys, Tyrion és a többiek ebben az évadban végre szembekerülnek a rejtélyes Éjkirállyal és a Mások seregével, és az is kiderül, hogy ki fog a Vastrónra ülni.

A Trónok harca mellett itt a kiváló alkalom, hogy belenézz az HBO más tartalmaiba is. Az amerikai saját gyártások közül olyan kiváló és szórakoztató sorozatok első évadai lesznek elérhetőek, mint a Dwayne Johnson és John David Washington főszereplésével készült Nagypályások, a Bill Hader által készített Barry, illetve a Julia Louis-Dreyfus nevével fémjelzett Az alelnök (amelynek új évadai már elérhetőek az HBO GO-n és az HBO-n). Ezen kívül érkezik Jennifer Garner és David Tennant sorozata, a Kemping, illetve bepillantást nyerhetünk a Szilícium-völgy működésébe és egy Válás krónikájába Sarah Jessica Parker és Thomas Haden Church főszereplésével.

Ha inkább az európai krimisorozatokért rajongsz, akkor az HBO Europe kínálata lesz a tökéletes választás. Hétfőn a cseh Mammon, kedden és szerdán a lengyel A falka 1. és 2. évada látható, míg csütörtökön és pénteken a román Hackerville, illetve Az Árnyak 1. évada tekinthető meg. Szombaton az adriai régió legfrissebb sorozata, a Siker érkezik, vasárnap pedig a többszörös díjnyertes cseh Pusztaság kerül bemutatásra.

Ha a sorozatok mellett a filmek is érdekelnek, akkor ezen a héten ismétlésre kerül Laura Dern nagyszerű alakításával A történet, az Al Pacino főszereplésével készült Paterno – Eltemetett bűnök, a Robert De Niro és Michelle Pfeiffer nevével fémjelzett Hazugságok mágusa. Hétvégén kerül bemutatásra a Hervé vacsorára, főszerepben Peter Dinklage és Jamie Dornan, vasárnap pedig Michael B. Jordan és Michael Shannon főszereplésével készült Fahrenheit 451.

Az HBO3 kódolatlan hete minden operátornál elérhető lesz április 8., hétfő reggel 6 órától április 15., hétfő 6 óráig.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com