Hírek

Sztárparádéval jön a Kingsman prequel

Egyre többen csatlakoznak a Matthew Vaughn-rendezte legújabb Kingsman-filmhez. A prequel ugyan nem a hivatalos 3. alkotás lesz, de ettől még semmi okunk rá, hogy ne várjuk tűkön ülve!

A Kingsman: A titkos szolgálat lassan 4. éve, hogy berobbant a mozikba. Hatalmas közönségsiker lett, amelyet aztán egy talán még jobb folytatást követett 2 éve. A Kingsman: Az aranykör továbbvitte Töki vonalát és emelt az akció és az önirónia szintjén is. Nem volt tehát sokáig kérdés, hogy lesz-e harmadik része a szériának.

Matthew Vaughn rendező azonban nem éri be egy egyszerű trilógiával! Ahogy azt egy ideje tudni már, a legújabb Kingsman-film nem veszi fel az előző fonalát, hanem ugrik egyet a múltba és az első világháború idejére kalauzolja el a nézőt. Ez persze azt is jelenti egyben, hogy az ismert karakterek egyike sem tér vissza most a filmvászonra: egy teljesen új gárdára fog épülni a még mindig cím nélküli Kingsman prequel.

A Collider szerint ez a gárda pedig szépen lassan teljesen össze is áll. Vaughn ezúttal is sztárokat szerzett maga mellé. Szerepel majd a filmben Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton, Matthew Goode, Tom Hollander, Stanley Tucci, Daniel Brühl és Ralph Fiennes is.

A történet egy fiatal katonáról szól majd, aki az I. világháborúban való részvétellel szeretné bátorságát bizonyítani és a hazája védelmére kelni. A prequel ezért kevésbé lesz akcióalapú kémfilm, mintsem egy drámaibb háborús alkotás egy férfiról, aki könnyen lehetne a Kingsman része. A forgatás meg is kezdődött Londonban.

Ha pedig a prequel és a készülő 3. alkotás nem lenne elég, Vaughn egy Kingsman-sorozatot is tervez, illetve egy másik film is a tarsolyában van, amely egy amerikai kémcsapatot mutatna be, akik megalapították az Aranykört.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com