Hírek

Könnyedebb hangvételű lesz az új Terminátor

Schwarzenegger Terminátor

Schwarzenegger TerminátorA komor hangvételű Terminator: Megváltás után az ötödik halálosztós film sokkal könnyedebb hangvételűnek ígérkezik.

A kiszivárgott hírek szerint az idős T-800-as kiborg neveli fel Sarah Connort, aki majd az ellenállás vezetőjének édesanyja lesz. Az apaszerep miatt a gyilkológép számos emberi tulajdonságra tesz szert, hiszen képes tanulni. További újdonság, hogy a Terminator: Genisysben sokkal több jelenet lesz csontvázszerű robotokkal, azaz endoskeletonokkal, mint eddig bármikor. Számos látványos csatajelenetet komponáltak velük az alkotók, mert az egyik cél az, hogy a trükköknek köszönhetően a film indulhasson a kategória Oscarjáért. Szintén újdonság, hogy a főgonoszt, az újgenerációs T-1000-es Terminátort egy koreai sztár, Byung-hun Lee alakítja, ami újabb bizonyítéka annak, hogy Hollywood határozottan odafigyel az ázsiai közönség igényeire. Legutóbb a Transformers 4 igazolta, hogy az álomgyár építeni igyekszik a hatalmas kínai piacra.

Dunai Marcell

Dunai Marcell a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi tanulmányok szakán végzett, jelenleg szakirányú továbbképzését végzi mentálhigiénés segítő szakember szakon. A ráckeresztúri Fiatalkorúak Drogterápiás Otthonában dolgozik terápiás munkatársként: munkájából kifolyólag vonzza a függőségek pszichológiája, a felépülés folyamata és az ennek tükrében megjelenő emberi kapcsolatok filmes reprezentációi.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com