Hírek

Könnyek, mosolyok, reggae – Itt a Bob Marley: One Love első előzetese

A Bob Marley-ról készülő életrajzi film főszereplője Kingsley Ben-Adir, Lashana Lynch és Jesse Cilio lesz.

A 70-es évek egyik legnagyobb hatású előadója is életrajzi filmet kap: a Paramount Pictures közzétette az első trailert a Bob Marley: One Love című filmhez. A Reinaldo Marcus Green rendezésében készülő film a No Woman, No Cry és a Three Little Birds című slágerek mögött álló előadó életét és karrierjét követi majd nyomon. Bob Marley megformálásáért Kinglsey Ben-Adir felel.

Marley 1945-ben született Jamaikában. Karrierje kezdeti időszakában egy különböző neveken futó együttes tagja volt, majd sikeres szólóelőadóvá vált. Marley feleségét, Ritát Lashana Lynch alakítja. A párnak három közös gyermeke született, és boldogan éltek együtt Bob 1981-ben bekövetkezett tragikus haláláig. Az énekes édesapját Jesse Cilio játssza.

A Bob Marley: One Love egy a sok projekt közül mostanában, amelyek híres énekesek életét dolgozzák fel. Közülük több sikert aratott, anyagilag vagy kritikailag. A Bohém rapszódiában Rami Malek alakította Freddy Mercuryt, és miután ez a projekt 910 millió dollárt gyűjtött be, megnyitotta az utat az olyan filmek előtt, mint például a Rocketman.

Mielőtt Bob Marley-t alakíthatja, Kingsley Ben-Adirnak még sok feladata lesz. A színész jelenleg a Titkos invázió főellenségét, Gravikot játssza. Néhány héten belül pedig az egyik Kenként láthatjuk a Barbie-ban, az év egyik legjobban várt filmjében.

A Bob Marley: One Love 2024. január 12-én kerül a mozikba.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com