Hírek

M. Night Shyamalan apokaliptikus filmmel kopogtat

kopogás a kunyhóban

M. Night Shyamalan legújabb filmje Kopogás a kunyhóban (Knock at the Cabin) címen fut. Az apokaliptikus családdráma felteszi a megválaszolhatatlan kérdést.

M. Night Shyamalan új filmje felteszi a megválaszolhatatlan kérdést: mit tennél, ha egyik nap egy halom fegyveres idegen kopogtatna az ajtódon és közölné, hogy a világ megmentéséhez a család egyik tagjának meg kell halnia, válassz, ki legyen az! Lehet-e hinni nekik, és ha igen, akkor mi lesz?

A film Paul Tremblay 2018-as horrorregénye, a The Cabin at the End of the World alapján készült. A címnek megfelelően egy erdő közepén lévő kis házikóban játszódik a cselekmény, ahol Andrew (Jonathan Groff) és Eric (Ben Aldridge) örökbefogadott lányukkal, Wennel (Kristen Cui) nyaralnak. Ám egyszer csak négy fegyveres figura rájuk tör és közlik, hogy addig senki nem hagyhatja el a házat, amíg meg nem hozzák a lehetetlen döntést.

M. Night Shyamalan hullámzó életműve teret ad a családi drámáknak és a horroroknak, és úgy tűnik, ezúttal ezt próbálja ötvözni legújabb misztikus thrillerében, amelynek itt a második előzetese:

A Kopogás a kunyhóban premierje 2023 februárjában lesz.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com