Hírek

Volt, akit megvertek, más kórházba került a Bosszúállók: Végjáték után

A Bosszúállók: Végjáték egyeseken érzelmi sebeket ejtett, de valaki konkrét fizikai sérüléseket szenvedett el a film kapcsán a saját hibájából.

A Marvel Studios 22. mozifilmje minden létező bevételi rekordot megdöntött a hétvégén. 350 milliós amerikai nyitánya és 1,2 milliárdos nemzetközi bevétele alapján könnyen elbitorolhatja az Avatar helyét a legnézettebb mozifilmek közt. A Bosszúállók-láz tizenegy év munkájának gyümölcse, így sokan már vallásos átéléssel váltottak jegyet a Végjáték nevű finálénak szánt szuperhőskalandra.

Bár sokan elégedetten jöttek ki a mozikból, volt aki kórházba került.

A hétvége során már megjelent a hír, hogy egy hongkongi férfit azért vertek meg a mozilátogatók, mert az vígan kiabálta el a film legnagyobb fordulatait. A fotó körbejárta az internetet, de a férfi sérülései nem voltak súlyosak, így kórházba se kellett mennie velük.

Aki ott kötött ki, azt teljesen más indokolta. Egy 21 éves szuperhősrajongó ugyanis annyira nem tudta feldolgozni kedvenc karaktere halálát, hogy el kellett szállítani az ügyeletre. A hölgy képtelen volt abbahagyni a sírást, és zsibbadásra is panaszkodott az ujjai területén. Azonnal ellátták a hölgyet oxigénnel, és megállapították, hogy csupán hiperventillálás történt.

A Marvel Studios filmje tehát nagy hatással van a nézőkre, és pár héten belül megtudhatjuk, hogy a világ legsikeresebb filmje lesz-e a hőseposz.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya