Hírek

Koronavírusos Robert Pattinson

Ismét leállt a The Batman forgatása: ezúttal a főszereplő Robert Pattinson koronavírus tesztje lett pozitív – írja a Vanity Fair.

Újabb A-listás sztár lett koronavírusos. Noha az első hírek csak arról szóltak, hogy megint leállt a The Batman London környéki forgatása, hamarosan az is kiderült, kinek a tesztje lett pozitív a stábtagok közül. Az illető pedig nem más, mint a címszerepet játszó Robert Pattinson.

A Matt Reeves rendezte legújabb képregény-adaptáció, amely Nolanesen komor és sötét hangulatot ígér már a tavasz elején nehézségekbe ütközött: egyike volt annak a temérdek mennyiségű alkotásnak, amely előkészülete és forgatása abbamaradt a koronavírus járvány miatt. A The Batmant először 2021 nyarán tervezték bemutatni, majd megkapta az október eleji premierdátumot. A mostani újabb csúszások miatt azonban ez a dátum még későbbre is tolódhat, hiszen Pattinsonnak karanténban kell ülnie a következő hetekben.

A film egyébként komoly szereplőgárdával dolgozik, hiszen Pattinson mellett találjuk Andy Serkist, mint Alfred, Jeffrey Wright lesz Gordon felügyelő, Zoë Kravitz a Macskanő, Colin Farrell a Pingvin és Paul Dano lesz Rébusz.

Nézd meg a The Batman első előzetesét itt és tudd meg, mik derülnek ki belőle!

Sajnos nem Robert Pattinson az egyetlen, aki a közelmúltban koronavírusos lett: Dwayne Johnson a napokban jelentette be az Instagramon, hogy hetekkel korábban egész családjával együtt elkapta a vírust, de szerencsére mostanra mindannyian jól vannak. De korábban átesett a víruson Tom Hanks és Rita Wilson, Antonio Banderas, Idris Elba, Kristofer Hivju és Daniel Dae Kim is.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.