Hírek

Korszakváltást hozhat a Warcraft-film

Meglepheti majd a mozirajongókat a Warcraft – A kezdetek című szuperprodukció, mert valószínűleg új korszakot nyit a fantasy világában.

Megszoktuk, hogy a műfajban az abszolút jók harcolnak az abszolút rosszak ellen, a Warcraft világa azonban nem fekete-fehér, hanem árnyalatokban gazdag. A történet szerint a harcias orkok lerohanják az emberek földjét, Azeroth-t, ám ezek a félelmetes szörnyek nem olyan egysíkú lények, mint például A Gyűrűk Ura és a Hobbit világának vérszomjas kreatúrái. „Azt akartam, hogy a nézők az orkokkal is azonosulni tudjanak, megértsék, mi motiválja őket.” – magyarázza legutóbbi interjújában Duncan Jones rendező. – „Az orkok között is vannak jó és szimpatikus karakterek, és az emberek között is akadnak gonoszak.”

Jones megközelítése ahhoz hasonló, mintha történelmi filmet készített volna, bemutatva a szembenálló felek konfliktusának okait. A történet bonyolult erkölcsi kérdéseket is fölvet, amelyekre nem könnyű választ adni, így a Warcraft – A kezdetek nem csupán a fantasyrajongók, hanem a gondolkodni szerető nézők egyik kedvence is lehet.

A film főszereplői Ben Foster, Dominic Cooper és Paula Patton, az alkotás Magyarországon 2016 májusában kerül majd a mozikba.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..