Hírek

Közel 40 év után folytatódik a Karácsonyi történet

A Christmas Story Christmas

Az eredeti szereplőkkel tér vissza a Karácsonyi történet (A Christmas Story) közel 40 év után – A Christmas Story Christmas trailerében, melyet az HBO Max tett közzé, Peter Billingsley tér vissza Ralphie Parker szerepében.

Az azóta már karácsonyi klasszikusnak számító eredetiben még cuki kiskamaszként parádézó Ralphie Parker immár középkorú férfiként próbál visszatérni gyermeki énjéhez és megbékélni apja halálával, amikor új családjával visszatér a Cleveland St. utcába. Szeretne saját gyerekeinek is olyan varázslatos karácsonyt adni, mint amilyenben egykor neki is része volt – mindehhez gyerekkori barátait is segítségül hívja. A hamarosan megjelenő film az 1970-es évekbe repít, tekintve, hogy az 1983-as eredeti cselekménye az 1940-es években játszódott.

Az eredeti filmből visszatér még Zack Ward mint Scut Farkus, Scott Schwartz mint Flick, R.D. Robb mint Schwartz és Ian Petrella mint Randy, akinek egyébként ez a film a filmvászonra való visszatérését is jelenti. Az új szereplők között van Erinn Hayes – aki Ralphie feleségét, Sandyt fogja alakítani –, valamint River Drosche és Julianna Layne, akik Robbie és Sandy gyerekeit játsszák.

A filmet A karácsonyi krónikákat is jegyző Clay Kaytis rendezi. A Karácsonyi történethez egyébként az évek során több folytatás is született, az alkotók azonban ezeket figyelmen kívül hagyva folytatják a történetet.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!