Hírek

Közönségdíjat nyert Los Angelesben a Coming out

Coming out

Coming outA Coming Out nyerte el a 14. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál közönségdíját. A romantikus vígjáték 2013 legnézettebb magyar filmje volt, a Magyar Filmunió szerint a bemutató óta több mint 150 ezren nézték meg a mozikban.

Az Orosz Dénes rendezésében, Csányi Sándor, Karalyos Gábor és Tompos Kátya főszereplésével készült film egy szokatlan szerelmi háromszögről szól. Erik, az ország legismertebb homoszexuális rádiós műsorvezetője egy baleset után egyre inkább vonzódni kezd elgázolójához – aki történetesen nő. Ezzel párhuzamosan a korábbi kedvesével, Balázzsal való kapcsolata is átalakul.

A közelmúlt magyar filmterméséből válogatást nyújtó filmünnep csütörtökön ért véget. A vetítéssorozat keretében a Laemmle’s NoHo7 moziban az érdeklődők 12 egész estés játékfilmet, valamint rövid- és dokumentumfilmeket tekinthettek meg.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya