Hírek

Közös filmben Olivia Wilde, Oscar Isaac, Samuel L. Jackson és Antonio Banderas

Dan Fogelman második nagyjátékfilmjéhez ruccantott össze egy ilyen szereplőgárdát, és ki tudja, kik csatlakoznak még tavaszig. A Life Itself címet viselő romantikus drámát Fogelman nemcsak rendezi, de írja is – áll a deadline hírében.

Az inkább forgatókönyvírói munkásságáról ismert Fogelman, akit manapság legújabb sorozata, a This Is Us (Rólunk szól) kapcsán éltet a mozgóképes szakma a tavalyi Danny Collins után ismét mozifilmet forgat. Az Al Pacinót is visszahozó film, illetve korábbi sorozatsikerei miatt pedig jó okunk van várni a Life Itself című alkotást.

Hát még ha ránézünk a szereplőkre: Olivia Wilde, Oscar Isaac, Samuel L. Jackson, Antonio Banderas, Olivia Cooke és Laia Costa is biztosan részesei lesznek a tavasszal induló forgatásnak. A film egyébként egy több generációt és különböző ismeretlent embert összehozó mű lesz, amelynek középpontjában Wilde és Isaac karakterei állnak, mint a fő szerelmespár.

Az alkotást a FilmNation finanszírozza, a forgatást pedig New Yorkban és Spanyolország különböző részein, többek között Sevillában tervezik lebonyolítani. Arról azonban egyelőre nincsenek hírek, hogy mikor is kerül a kész alkotás a mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés