Hírek

Közös sorozatban Reese Witherspoon és Kerry Washington

A Huluhoz került végül Reese Witherspoon és Kerry Washington közös sorozata. A Little Fires Everywhere egy Celeste Ng-adaptáció, amelyért meglepően komoly verseny folyt – írja a HollywoodReporter.

Resee Witherspoon könyvklubjának egyik darabja volt tavaly Celeste Ng Little Fires Everywhere című alkotása, a színésznő pedig annyira beleszeretett a műbe, hogy cége, a Hello Sunshine rögtön meg is vásárolta a könyv jogait. A nőközpontú dráma, amely egy anya-lánya kapcsolat köré épül hamar a bestseller listák élén találta magát.

Witherspoon pedig később megkereste Kerry Washingont és Liz Tigelaart, hogy álljanak össze és vigyék képernyőre a történetet. Washington producer és főszereplő is lesz a projektben, míg Tigelaar a forgatókönyvet írja majd az eredeti alkotás alapján.

A 8 részes sorozatot végül a Hulu nyerte el, premierdátumról azonban egyelőre nem tudni.

Sem Witherspoon, sem Washington nem először kerül a kisképernyőre. Előbbi a Hatalmas kis hazugságokban, míg utóbbi a Botrány című sorozatban főszereplő. Reese Witherspoon ráadásul már egy másik sorozaton is dolgozik Jennifer Aniston oldalán. A máris két évaddal készülő alkotás egy reggeli show-műsor körül forog majd.

A színésznőt a magyar közönség utoljára az Újra otthon című romantikus filmben láthatta a moziban, áprilisban pedig az Időcsavar című fantasyben szerepel majd. Washington a Verdák 3-hoz adta legutóbb a hangját, ő inkább a tévés vonalon mozog mostanság.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com