Hírek

Újabb Pókember ellenfél a vásznon: megjelent a Kraven, a vadász előzetese

Az élőszereplős feldolgozásban Aaron Taylor-Johnson bújik bele a szavannai antihős, Kraven bőrébe.

A Sony Pictures továbbra sem mondott le az univerzumépítésről, a Venom és a Morbius után egy újabb szuperhős eredettörténetet mesél el, ezúttal oroszlánokkal, vadászokkal és zsoldosokkal megspékelve. A nemrég közzétett előzetes Kravenről, polgári nevén Szergej Kravinoffról fog szólni, aki fiatalkori éveit vadállatok leölésével töltötte. A trailer nem sok mindent árult el, a cselekmény nagy részét még homály fedi, de az biztos, hogy a film azt hivatott bemutatni, hogy ez a nemesi származású fiatal mily módon válik egy bérgyilkos vadásszá, aki a későbbiekben még a barátságos Pókemberrel is összetűzésbe kerül.

,,Pókarc két legnagyobb szélhámosa csap össze”

– írja a Collider, ugyanis Kraven mellett a hálószövő egy másik emlékezetes ellenfele Rhinó is fel fog bukkanni a történetben. A filmet a drámáiról ismert J.C. Chandor (Egy durva év) rendezte, a forgatókönyvért pedig Art Marcum (Transformes: Az utolsó lovag), Matt Holloway (Vasember) és Richard Wenk (A védelmező 2.) voltak a felelősek. A főszereplő Aaron Taylor-Johnson mellett felbukkan még Alessandro Nivola, a Pánban megismert Levi Miller, Russell Crowe és a West Side Story-ért nemrég Oscar-díjjal jutalmazott Ariana DeBose is.

Az április 8. és 11. között megrendezett CinemaConon a készítők kihangsúlyozták, hogy Kraven képregényhű ábrázolását tartották végig a szemük előtt. Nem véletlen, hogy a film az egyik legmagasabb, vagyis az R-besorolást kapta, jelezve ezzel a figura jelleméből fakadó kegyetlenséget és megszállottságot. A karakter először 1964-ben, A csodálatos Pókember 15. számában bukkant fel és azóta is töretlen népszerűségnek örvend a rajongók körében.

Az amerikai premier október 6-án esedékes. A magyar bemutatónak még nincs pontos dátuma.  

Gazdag Gergő

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com