Hírek

Kristen Stewart, Bruce Willis és Jesse Eisenberg Woody Allen legújabb filmjében

woody-allen (1) Woody Allen a mai napon jelentette be legújabb, egyelőre cím nélküli filmjének szereposztását – írja a comingsoon.net.

És bár korábbi híreket igazol a bejelentés, mostanra vált egyelőre teljessé a lista. A szereplőgárda Jeannie Berlint (Beépített hiba), Jesse Eisenberget, Blake Lively Berlint (Adaline varázslatos élete), Parker Poseyt, Kristen Stewartot, Corey Stollt (Hangya), Ken Stottot (A hobbit-filmek) és Bruce Willist foglalja magába. Sztárokból tehát biztosan nem lesz hiány.

Az egyelőre cím nélkül futó alkotásnak Allen régi munkatársai, Letty Aronson, Steve Tenenbaum és Edward Walson lesznek a producerei, míg az operatőr a háromszoros Oscar-díjas Vittorio Storaro lesz. A filmet ebben a hónapban kezdik forgatni New Yorkban és Los Angelesben.

Woody Allen legújabb, a mozikba kerülő alkotása egyébként a Joaquin Phoenix főszereplésével készült Abszurd alak (Irrational Man) című keserédes dráma lesz.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Horrort nem néz, mert fél tőlük.

Hirdetés

Hirdetés