Hírek

Kristen Wiig lesz a Wonder Woman 2 főgonosza

A Wonder Woman folytatásával kapcsolatban újabb információ derült ki: hivatalosan is megerősítették, hogy Kristen Wiig fogja játszani a film főgonoszát. 

Patty Jenkins, az óriási sikernek és elismerésnek örvendő Wonder Woman rendezője a Twitteren hivatalosan megerősítette, hogy a Gal Gadot által játszott Diana Prince ősellenségét, Cheetah-t Kristen Wiig alakítja majd. „Annyira izgatott vagyok, hogy megerősíthetem a legszenzációsabb hírt. Igen! A hír igaz! Annyira szerencsés vagyok, hogy a Wonder Woman-családban köszönthetem a hihetetlenül tehetséges Kristen Wiiget. Alig várom, hogy az egyik kedvenc színésznőmmel dolgozhassak” – írta a rendezőnő. A Kicsinyítés és a Koszorúslányok színésznője Jenkins első választása volt, a stúdió azonban ezt megelőzően még felajánlotta

az antagonista szerepét Emma Stone-nak is, aki azonban visszautasította a felkérést.

Cheetah a DC képregényvilágában először 1943-ban tűnt fel William Moulton Marston „teremtményeként”. Az évek során rengeteg alteregója volt Cheetah-nak, a Collider értesülései szerint azonban a Wonder Woman második része a ’80-as évek hidegháborús korszaka alatt fog játszódni, így valószínűleg Kristen Wiig a legnépszerűbb verzió, Barbara Ann Minerva bőrébe bújik majd, aki a ’80-as években vált Cheetah-vá. Barbara Ann civilben egy brit archeológus, aki kutatásai során rábukkan egy afrikai törzsre, akiket egy gepárd tulajdonságaival bíró nő védelmez, aki azonban meghal. Barbara Ann tehát a törzs főpapjának segítségével meggyőzi az ősi istenséget, Urzkartagát, hogy tegye meg őt Cheetah-vá, és mikor ez megtörténik, Barbara Ann gepárdalakot ölt, hogy ezáltal emberfeletti gyorsasággal, erővel és reakcióidővel rendelkezzen.

A Wonder Woman második részének bemutatóját eredetileg 2019. december 20-ára tervezték, azonban több, mint egy hónappal előbbre, november 1-jére tették át, hogy ne kelljen felvennie a versenyt a Star Wars kilencedik epizódjával.

Rakita Vivien

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..