Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Észrevétlenül bekúszott a mozikba az év legfurcsább című filmje

A Kszi, Simon országos premierje csak június végén lesz, de a kiválasztott mozikban már most látható. Kedvcsinálóként itt van hozzá az előzetes is!

Mindenkinek jár egy első szerelem. Ám a tizenhét esztendős Simon Spier számára ez nem olyan egyszerű: családja és barátai még nem tudják, hogy meleg, ráadásul még csak nem is sejti, ki az a helyi srác, akibe online belezúgott. A két ügy megoldása egyszerre lesz számára kacagtató, rémisztő és sorsfordító. A Kszi, Simon (Love, Simon) sallangmentes coming-of-age sztori egy fiúról és barátairól, akik mind az identitáskeresés és felnőtté válás gyötrelmeivel találkoznak.

Különleges útja van a moziban a Kszi, Simonnak: a gyártó 20th Century Fox úgy döntött, milliós reklámkampány helyett a szájról szájra terjedő jó hír erejében bízik, így nemzetközileg is lassú terjesztéssel mutatkozhatott be ez a fiatalokról szóló dramedy. Szokatlan módon a sajtónak is hónapokkal az országos premier előtt bemutatták a filmet –

hamarosan olvashatod a kritikánkat is!

Greg Berlanti (Barátságpróba, Ilyen az élet) filmjének főszerepeit Nick Robinson, Katherine Langford, Alexandra Shipp, Logan Miller, Jennifer Garner és Josh Duhamel játsszák, országosan pedig június 21-étől látható a mozikban.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..