Hírek

Kulisszák mögött filmet kap A Keresztapa

Az HBO Films jóvoltából kerülhet képernyőre egy igazán különleges alkotás: Francis & the Godfather címen készül egy betekintés a kulisszák mögé film – áll a Variety hírében.

Minden idők egyik legjobb és legikonikusabb trilógiája, a Francis Ford Coppola rendezte A Keresztapa egy behind-the-scenes (kulisszák mögött) filmet kap. Az alkotás forgatókönyvét Andrew Farotte írja, aki korábbi művéből dolgozik, amely 2015-ben feketelistára került. Most azonban zöld utat kapott a projekt, és olyan nevek csatlakoztak a feltáró filmhez, mint Peter Bart, aki az eredeti alkotások alatt részese volt a forgatásoknak és közelről dolgozott együtt a készítőkkel.

A Francis & the Godfather egészen az első rész legelejéig repíti vissza a nézőt: láthatjuk majd, hogyan csatlakozott Coppola a filmhez, hogyan választották ki Brandót vagy Pacinót. A filmes közeg mellett azonban kitekintést nyújt majd a való életre is, pontosabban arra, hogyan is kellett a készítőknek szembenézniük az akkori maffiával New Yorkban.

Az egyelőre kissé homályos, hogy dokumentumfilm-jellegű alkotás készül-e eredeti anyagokkal, képekkel, felvételekkel, résztvevők megszólaltatásával, vagy egy játékfilm keretein belül éled-e újjá A Keresztapa megszületése. Igazából ez is, az is borzasztóan érdekesnek tűnik, a rajongók pedig valószínűleg mindkét esetben áramlanak majd a mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..