Hírek

Íme egy kis Cowboy Bebop kaland

Különleges előzetes jelent meg a Cowboy Bebophoz.

Alig egy hónap van hátra a Netflix igencsak várt sorozata, a Cowboy Bebop premierjéig, és ennek tiszteletére egy különleges kis előzetes jelent meg: a Lost Session című teaser a legénység egy kis kalandját mutatja be olyan felvételekből összevágva, amik a sorozatban nem lesznek jelen – írja a Collider.

Az előzetesben szerepel Spike Spiegel (John Cho játékában), Jet Black (Mustafa Shakir) és Faye Valentine is (akit Daniella Pineda játszik).

 

Az előzetesben még Vicious karakterét is megpillanthatjuk – és ez az első alkalom, hogy mindhárom főszereplőt együtt látjuk a maguk karakterében. Hiányzik viszont a negyedik csapattag, Ed, akiről még nem is jelentették be, ki játssza, de akivel „nagyon elégedettek lesznek a rajongók” – mondta André Nemec showrunner.

A Cowboy Bebop természetesen (ha esetleg marslakót üdvözölhetünk az olvasó személyében) az egyik leghevesebben várt sorozat a stremingóriások saját sorozatainak egyébként is lobbanékony világában. Az eredeti Cowboy Bebop című anime-sorozat (Shinichiro Watanabe rendezésében, 1998) egy kissé őrült, ám annál színesebb jövőt mutatott be: egy Spike Spiegel nevű fejvadász és szedett-vedett csapatának kalandjait. A Bebopot széles körben a valaha készült legjobb anime-sorozatok egyikének tartják, és kivételesen jól szerepelt a nyugati közönség (és kritika) előtt is. Egy egész estés anime is kiegészítette (2001); a Cowboy Bebop: The Movie is hozta a sorozat színvonalát.

A sorozat írója Christopher Yost, a showrunner André Nemec. Tíz darab egyórás epizódból áll, Alex Garcia Lopez és Michael Katleman ötöt-ötöt rendez ezek közül. Hajime Yatate, az eredeti sorozat alkotja is íróként vesz részt a csapatban. Az eredeti rendező, Shinichiro Watanabe tanácsadóként szerepel. Ami pedig igen fontos: a sorozat zenéjét Yoko Kanno vállalta, az eredeti anime-sorozat legendás zeneszerzője.

A premier november 19-re várható; ugyanekkor az eredeti anime-sorozat is megjelenik a Netflixen.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés