Hírek

Különös thriller-drámában játszhat védelmező anyát Scarlett Johansson

Egy Carla Buckley adaptációban kaphat főszerepet Scarlett Johannson. A Reflective Light című drámát Gregory Crewdson rendezi, a színésznő pedig nagy eséllyel csatlakozni fog a projekthez – írja a Variety.

A fotóművész Gregory Crewdson első nagyjátékfilmje lesz a Reflective Light. Az elsőfilmes rendező párjával, Juliane Hiam-mel írja a film forgatókönyvét Carla Buckley 2014-es eredeti regénye alapján. A The Deepest Secret címen futó könyv egy drámai thriller, amely egy különös család titkairól szól.

A történetben egy tinédzser fiú fényérzékenységben szenved, így gyakorlatilag egész életét a négy fal között kell töltenie. A fiú mindent odaadó anyja (őt alakítaná Scarlett Johansson) a saját kárára alakítja át kettejük mindennapjait olyanra, amelyben a fiú relatíve normális életet tud élni. Az idővel mindenkit ellökő nő hamar kettesben marad fiával, már csak egymásra számíthatnak. Egy szomszédlány eltűnése azonban nem várt fordulatokat hoz és sötét titkok látnak napvilágot.

A film jogai már az idei Cannes-i fesztiválon elkeltek, így ha minden jól megy, már jövőre megkezdődnek a munkálatok. Hogy végül Scarlett Johansson-nal a fedélzeten-e vagy sem, az a jövő zenéje. Az biztos, hogy mostanában sem lógatja a lábát a színésznő. Idén két mozifilmben is szerepelt (Páncélba zárt szellem, Csajok hajnalig), míg jövőre a legújabb Bosszúlállók-ban láthatjuk és Wes Anderson Isle of Dogs (előzetes) című filmjében hallhatjuk majd.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..