Hírek

Kutyája gondozására épít robotot Tom Hanks – Jön a Bios sci-fi

Miguel Sapochnik posztapokaliptikus sci-fijében játszik haldokló tudóst Tom Hanks. A Bios arról szól, hogyan is épít és tanít ki egy robotot, aki később szeretett kutyáját gondozza majd – áll a Collider hírében.

Bár stúdiót még nem talált a projekt, több jelentkező is akad Tom Hanks legújabb filmjére. A Miguel Sapochnik (Banshee, Doktor House, Trónok harca, A törvény nevében epizódok) rendezte Bios egyelőre úgy tűnik, a Legendary és a Warner Bros. között elevickélve végül az Amblin Entertainment-nél fog kikötni. Annyi biztos, amint megállapodás születik el is kezdik a munkát. Azaz minden bizonnyal már 2018-ban megkezdődnek a forgatások, ’19-re pedig a mozikba is kerülhet a film.

A sci-fi forgatókönyvét egyébként Craig Luck és Ivor Powell írják, a történet pedig egy posztapokaliptikus drámának ígérkezik néhol könnyedebb hangvétellel. Tom Hanks egy haldokló tudóst alakít majd, aki sorsával tisztában lévén felkészül a legrosszabbra. Egy olyan robotot épít és fejleszt, aki méltó gazdája lehet imádott kutyájának miután ő eltávozik. Ahhoz viszont, hogy tényleg biztos kezekben tudhassa kedvencét, érzelmeket is bele kell, hogy tápláljon a robotba. Egy újabb alkotásra számíthatunk tehát, amely a mesterséges intelligenciával foglalkozik.

A Bios azonban nem az egyetlen készülő projektje a kétszeres Oscar-díjas színésznek. Tom Hanks legközelebb Spielberg A Pentagon titkai című filmben lesz látható, de jelenleg is dolgozik a Toy Story 4-en, illetve egy másik filmje is az előmunkálatoknál jár már: ez a Greyhound. Ezek mellett pedig ő alakítja majd a főszerepet Az ember, akit Ovénak hívnak amerikai feldolgozásában.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com