Hírek

Kutyák szigete kiállítás nyílt Londonban

Kutyák szigete kiállítás nyílt Londonban
Kutyák szigete kiállítás nyílt Londonban

Wes Anderson Kutyák szigete című filmjének szereplői díszleteit állították ki a Westminsterben található The Store X-ben, miközben ráment és szakét szolgálnak fel – tudtuk meg a The Hollywood Reportertől.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A Kutyák szigete Megaszakija nemrég megérkezett Londonba. Mint ismeretes, Wes Anderson stop motion technikával készített animációja nyitotta az idei Berlini Nemzetközi Filmfesztivált. A képzeletbeli szemétszigeten játszódó antiutópisztikus történet negatív főhőse a sziget diktatórikus polgármestere, Kobayashi.

A londoni kiállításon neki is van egy jelenete. A Fox Searchlight a film promóciójaként számos hasonló kiállítást szervezett a filmben is felhasznált bábuk és díszletek segítségével, de mind közül a legnagyobb gyűjtemény a londoni.

További képek kattintás után Facebook oldalunkon

Mindezzel egy időben a helyszínen életnagyságú japán étterem, noodle bar üzemel a Londonban élő japán sztárséf, ahol Akira Shimizu szolgálja fel a híres japán levest, a ráment és a nemzeti italnak számító szakét.

Aki Londonban van, április 5-ig még meg tudja nézni a kiállítást. Magyarországon A Kutyák szigete nyitja a szerdán induló Titanic Filmfesztivált, moziforgalmazásba pedig május 3-án kerül.

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, felelős szerkesztő. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés