Hírek

Susi, Tekergő és a CGI spagetti-jelenet – Itt a Lady and the Tramp előzetese

susi és tekergő

Lassan az összes Disney-klasszikus megkapja a maga „élőszereplős” feldolgozását. Novemberben a Susi és Tekergő, amelynek itt az első trailere.

Habár a kritikusok általában nem esnek hanyatt a látottaktól, a közönség zabálja a Disney élőszereplősített portékáit – már ha lehet élőszereplős verziónak nevezni a sokszor csupa CGI mozikat, mint például Az oroszlánkirályt.

Mindenesetre a megastúdió hülye volna abbahagyni a gyártásukat, és hát nem hagyja.

Mi több, a következő klasszikus, az 1955-ben bemutatott Susi és Tekergő modernizált változata már a Disney új platformjának, a Disney Plusnak lesz az egyik első presztízsdarabja.

A november 12-én induló új online szolgáltatás már az első napon ezt kínálja majd az előfizetőknek – tíz nappal később pedig jön a Star Wars univerzumot bővítő spinoff-sorozat, a The Mandalorian.

Miután a gyermekük megszületése után gazdái (őket Kiersey Clemons és Thomas Mann alakítja) finoman szólva is elhanyagolják, a kis cocker spániel, Susi megismerkedik a kóbor Tekergővel és ezzel kezdetét veszi a cuki románc, amelyet a klasszikus Disney-dalok tesznek még édesebbé. A címszereplők hangját Tessa Thompson és Justin Theroux adja majd, a Peg nevű kutyusnak pedig Janelle Monáe kölcsönzi a hangját, újra elénekelve az eredeti bemutató után sokat kritizált „sziámi macska dalt”, de persze újra elhangzanak majd az eredeti animáció leghíresebb nótái is.

A filmet Charlie Bean, a Lego Ninjago direktora rendezi.

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg néhány könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében olvas és sorozatokkal foglalkozik, díjszezon idején pedig a díjszezonnal.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com