Hírek

Lady Gaga és Adam Driver Gucci filmje az év dobásának ígérkezik – House of Gucci előzetes

House-Of-Gucci-Lady-Gaga-Adam-Driver

Végre megérkezett a House of Gucci első előzetese! Ridley Scott filmjét rettenetesen várjuk, az ízelítő pedig csak tovább fokozta a kíváncsiságunkat.

A House of Gucci Mauruzio Gucci meggyilkolását járja körül, ami magával rántotta a divatmágnás családot. Maurizio szerepében Adam Drivert látjuk, míg exfeleségét, Patrizia Reggianit Lady Gaga kelti életre. Reggianit vádolták meg, majd ítélték el volt férjének meggyilkolásáért, ami miatt 18 évet töltött börtönben. 2016-os szabadulása előtt a Fekete özvegy becenév is ráragadt – írja a Variety.

A filmet Roberto Bentivegna írta Sara Gay Forden regényéből. Az előzetes a Gucci család további tagjait is megmutatja. A filmben szerepel még Al Pacino, Jeremy Irons, Salma Hayek, de Jared Leto is, akinek karakterén látszik leginkább a smink és maszkmesterek ügyes keze. A Mielőtt meghaltam sztárja Paolo Gucci szerepében egyszerűen felismerhetetlen.

A House of Gucci Lady Gaga első filmje a Csillag születik óta, ami a színésznőnek Oscar- és Golden Globe jelölést is jelentett.

A House of Gucci a gyilkosság és ármánykodás mellett rengeteg Oscar-jelölt, vagy nyertes színész remek alakítását ígéri,

ezért alaposan véssük be naptárunkba a november 25-i premierdátumot!

A fantasztikus színészgárda és Scott neve viszont nem mindenkit győzött meg. Áprilisban Patrizia Gucci (Guccio Gucci dédunokája) arról beszélt, hogy a film átlép bizonyos határokat, ami sérti a Gucci család örököseit.

„A család nevében beszélek, mikor azt mondom csalódottak vagyunk. Meglopják a család identitását, hogy profitot termeljenek, hogy növeljék Hollywood bevételét. A családunknak identitása és magánélete van. Mindenről beszélhetünk, de van egy határ, amit nem lehet átlépni” – fogalmazott a Gucci hagyaték örököse.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés