Hírek

Lady Gaga vonatra száll a bérgyilkos Brad Pittel

A hírek szerint Lady Gaga is csatlakozik a David Leitch rendezte Bullet Train szereplőgárdájához. Így már két Oscar-díjas színésznek örvendhet a produkció. 

Nem kis név szerződött le az egyre ígéretesebbnek tűnő Bullet Train szereplőgárdájához, írja a Collider. A Csillag születik sikerével magát énekesnőből színésznővé avanzsáló Lady Gaga is meg fog jelenni David Leitch új filmjében. Gaga a szintén Oscar-díjas Brad Pitt mellett mutathatja meg magát, hozzájuk Joey King (A tett), Zazie Beetz (Joker) és Michael Shannon (A víz érintése) társul.

A Bullet Train Kotaro Isaka japán író Maria Beetle című regényén alapuló akció-thriller, ami az emblematikus Shinkansen vonaton játszódik. A szupergyors járaton összetalálkozik öt bérgyilkos, akiknek saját küldetésük mellett egymással is szembe kell nézniük. Ki tudja, ki éri el közülük élve a végállomást… Azt, hogy Lady Gaga Pitthez hasonlóan bérgyilkost fog-e játszani, még homály fedi.

A filmet David Leitch rendezi, akinek nevéhez jó pár kasszasiker fűződik.

A szórakoztatóiparba kaszkadőrként belépő, majd rendezővé váló Leitch olyan filmekért „felelős”, mint a  John Wick, az  Atomszőke és a két Deadpool. A Bullet Train mellett jelenleg egy kaszkadőrökről szóló filmen is dolgozik, amiben egyik kedvenc színésze, Ryan Gosling fog szerepelni.

Lady Gaga magabiztosan gyalogol a hollywoodi színésznő cím felé, s már biztos, hogy ez a film is jót fog tenni karrierjének. Az első érdemleges szereplése a 2014-es Sin City – Ölni tudnál érte volt, amit az Amerikai Horror Story ötödik évada követett. A Csillag születik hozta meg neki az igazi áttörést, az alakításáért Oscar-díjra is jelölték. Készülőben van még a Gucci is, amiben Gaga nem más, mint Al Pacino és Robert De Niro oldalán színészkedik majd.

Takács Janka

Janka jelenleg elsőéves hallgató a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés