Hírek

Lady Gagát rendezi Ridley Scott a Gucci-filmben

Lady Gaga főszereplésével készíti egyik legújabb filmjét Ridley Scott. Az egyelőre cím nélkül futó alkotás Maurizio Gucci meggyilkolását mutatja be – írja a Deadline.

A ’90-es évek második felében két merénylet is történt a divat világában. 1995-ben Gucci unokájával egy bérgyilkos végzett irodájának lépcsőjén, míg 1997-ben Gianni Versaccét lőtték le otthonának kapujában. Utóbbiról Ryan Murphy készített kiváló sorozatot (American Crime Story: The Assassination of Gianni Versacce), előbbibe pedig úgy néz ki, Ridley Scott vág bele.

Az egyik legnagyobb divatmárka megalapítójának unokájával ráadásul egy bérgyilkos végzett, akiről később kiderült, hogy a férfi exfelesége bérelte fel. Ő Patrizia Reggiani, aki tettéért később 18 évet töltött börtönben. Lady Gaga az ő bőrébe bújik majd bele.

Az elsősorban énekesnő természetesen nem először vállal színészi szerepet, hiszen a tavalyi Csillag születikért még a legjobb női főszereplő Oscar-díjára is esélyes volt. És ha azt végül nem is neki ítélték, azért a legjobb betétdalért hazavitt egy arany szobrocskát. De láthattuk őt az American Horror Story 5. évadában is. Most pedig ismét filmvászonra kerül, ráadásul Scott rendezésében.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor is érkezik a Gucci-film, hiszen a rendező eléggé be van táblázva. Hamarosan itt a Raised by Wolves című sci-fi sorozat bemutatkozása, a legközelebbi projekt pedig mindenképpen a The Last Duel lesz. A filmhez Ben Affleck és Matt Damon ismét összeülnek, hogy forgatókönyvet írjanak, de szerepet is vállalnak a történelmi drámában. Mellettük egyébként láthatjuk Adam Drivert és Jodie Comert is, úgyhogy elég ütős gárdával dolgozik majd Scott. De készül egy Gladiátor folytatás is, egy új Alien-film, egy brit történelmi dráma és egy csavaros thriller is. Lehet, hogy Gagának várnia kell egy ideig?

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..