Hírek

The Last of Us: Bella Ramsey és Pedro Pascal a főszereplők

Fontos alkotók csatlakoztak a The Last of Us projekthez: a játék írója is felügyeli a sorozatot.

Ismertté vált néhány név az HBO The Last of Us sorozatánál – írja a The Hollywood Reporter –: Craig Mazin, a Csernobil sorozat alkotója írja és Neil Druckmann-nal, a játék írójával együtt executive producerei is lesznek a sorozatnak; a pilotot pedig az orosz Kantemir Balagov (a Cannes-kedvenc Beanpole direktora) rendezi.

Megtudtuk továbbá a két főszereplő színész nevét is: Bella Ramsey (a Trónok harca Lyannája) és Pedro Pascal (a Mandalorian címszereplője) fognak játszani a sorozatban. A két színész az apa-lánya főszerepeket kapta: Pascal a játékbeli Joelt, Ramsey a a játékbeli Ellie-t alakítja majd.

A Sony PlayStation játéka a kortárs konzolgenerációk egyik legnépszerűbb, számos díjat nyert, különösen történetéért sokat dicsért alkotása

(az első játék 2013-ban jelent meg). A posztapokaliptikus világban játszódó sztori a kemény túlélő Joelt követi, aki egy 14 éves lányt, Ellie-t próbálja elmenekíti egy elnyomó karanténzónából; Ellie talán immunis a világot elpusztító járványra és egy tudóscsoporthoz igyekszik, akik egy áttörés szélén állnak.

A játék legnagyobb erejét az érzelmi bevonódás adja: a The Last of Us a legjobb filmeket és sorozatokat idéző módon képes felébreszteni a játékos érzéseit és nem fukarkodik a keménységgel sem.

Az HBO sorozata az első játék történetét követi, de az is lehetséges, hogy a folytatás, a The Last of Us: Part II. is teret kap kiegészítő tartalom formájában.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com