Hírek

Michael Keaton és Laura Dern a McDonald’s filmben

Michael+Keaton+Laura+Dern Értesülések szerint Laura Dern is csatlakozik a John Lee Hancock rendezte The Founder című filmhez, melyben partnere Michael Keaton lesz – írja a comingsoon.net.

A kétszeres Oscar-díjra jelölt színésznő tehát a Birdmannal újra-befutó Keaton oldalán szerepel majd a filmben, mely története szerint egy eladásokkal foglalkozó üzletember társulásáról szól egy testvérpárral. Ray Kroc Richard és Maurice McDonald közreműködésével alakította ki a világ egyik legsikeresebb és legelterjedtebb gyorséttermi láncát, a McDonald’s-ot.

founder2

A Kroc életére koncentráló alkotásban Dern a főhős első feleségét alakítja, akit igen csak elhanyagol a férje a munkái miatt.

A The Founder forgatókönyvét Robert Siegel írja, a filmet pedig a már említett John Lee Hancock (A szív bajnokai, Banks úr megmentése) rendezi. A film 2016 novemberében érkezik a mozikba.

Update: a film csak 2017. január 20-án kerül végül az amerikai mozikba, magyar forgalmazásáról egyelőre nem tudni. Alább pedig a frissen megjelent két plakát látható.

the-founder thefounder

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com