Hírek

Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum visszatérnek a Jurassic World 3. részében

Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum ikonikus hármasa az eredeti Jurassic Parkból visszatér a Jurassic World soron következő epizódjában az új nagyágyúk oldalán.

A Collider értesülései szerint az 1993-as és azóta klasszikussá vált Jurassic Park főszereplői korábbi szerepükben térnek vissza a szériához, így Dern továbbra is Dr. Ellie Sattlert, Neill Dr. Alan Grantet, Goldblum pedig Ian Malcolmot alakítja a széria harmadik részében. A trió mellett maradtak a Jurassic World fiatal sztárjai is: Chris Pratt és Bryce Dallas Howard továbbra is a stáb tagjai. Goldblum már a Jurassic World második részében is feltűnt, Dern pedig egy rövid jelenet erejéig szerepelt a Jurassic Park 3.-ban is.

A bejelentést a film rendezője Colin Trevorrow tette meg a legújabb Jurassic rövidfilm, a Battle at Big Rock rajongói vetítésén. A 8 perces filmből arra lehet következtetni, hogy

a következő nagyjátékfilm valószínűleg a mi világunkban, a szabadjára engedett dinoszauruszokról fog szólni.

A Battle at Big Rock egy évvel a Bukott birodalom után játszódik, és cselekménye szerint a második rész végén kiszabadult dinók a szigeten túl harcolnak a túlélésért az emberek közeli környezetében.

A produkció munkálatai a következő év elején kezdődnek meg, ahol Trevorrow ül majd a rendezői székbe és a forgatókönyvet Emily Carmichaellel közösen jegyzik. Carmichael korábban a Tűzgyűrű: Lázadást írta, vagy a már említett rövidfilm is az ő tollából származik. Ebből is következtethetünk, hogy a Battle at Big Rock kvázi egy betekintő a tervek szerint 2021 júniusában bemutatandó filmbe.

Nagy Tibor

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya