Hírek

Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum visszatérnek a Jurassic World 3. részében

Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum ikonikus hármasa az eredeti Jurassic Parkból visszatér a Jurassic World soron következő epizódjában az új nagyágyúk oldalán.

A Collider értesülései szerint az 1993-as és azóta klasszikussá vált Jurassic Park főszereplői korábbi szerepükben térnek vissza a szériához, így Dern továbbra is Dr. Ellie Sattlert, Neill Dr. Alan Grantet, Goldblum pedig Ian Malcolmot alakítja a széria harmadik részében. A trió mellett maradtak a Jurassic World fiatal sztárjai is: Chris Pratt és Bryce Dallas Howard továbbra is a stáb tagjai. Goldblum már a Jurassic World második részében is feltűnt, Dern pedig egy rövid jelenet erejéig szerepelt a Jurassic Park 3.-ban is.

A bejelentést a film rendezője Colin Trevorrow tette meg a legújabb Jurassic rövidfilm, a Battle at Big Rock rajongói vetítésén. A 8 perces filmből arra lehet következtetni, hogy

a következő nagyjátékfilm valószínűleg a mi világunkban, a szabadjára engedett dinoszauruszokról fog szólni.

A Battle at Big Rock egy évvel a Bukott birodalom után játszódik, és cselekménye szerint a második rész végén kiszabadult dinók a szigeten túl harcolnak a túlélésért az emberek közeli környezetében.

A produkció munkálatai a következő év elején kezdődnek meg, ahol Trevorrow ül majd a rendezői székbe és a forgatókönyvet Emily Carmichaellel közösen jegyzik. Carmichael korábban a Tűzgyűrű: Lázadást írta, vagy a már említett rövidfilm is az ő tollából származik. Ebből is következtethetünk, hogy a Battle at Big Rock kvázi egy betekintő a tervek szerint 2021 júniusában bemutatandó filmbe.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com