A film Dylan Burke-ről szól (Juan Pablo Raba), aki kiszabadulása után megpróbálja hátrahagyni bűnöző életét, és újrakezdeni feleségével, Mariával (Juana Acosta). Csakhogy rá kell döbbennie, hogy a múltja nem engedi. Ráadásul ott az új börtönfelügyelő, Daniel Calvin (Laurence Fishburne), aki egy régi tette miatt bünteti. Olyannyira, hogy még egy gyilkosságot is rá akar kenni. Ezután olyan döntéseket kell hozniuk mindkettőjüknek, amivel vagy az igazságérzetük, vagy a bosszúvágyuk sérül.

Paul Kampf írta és rendezte az Imprisoned című filmet. Paul Kampf első nagyjátékfilmje a Brothers Three: An American Gothic volt Patrick Wilson és Neal McDonough főszereplésével.

Az Imprisoned kizárólagos forgalmazója a Positive Catalyst & Equitas Entertainment. A fontosabb szereplők: Laurence Fishburne, Juan Pablo Raba, Juana Acosta, John Heard, Esai Morales, Jon Huertas, Edward James Olmos és Ana Isabelle.

Laurence Fishburne nemrég a John Wick 3. felvonásában tűnt fel, és már ékezik is az újabb filmje. De ezután sem pihen, szerepe lesz az Ant-Man and The Wasp filmben, aztán majd a John Wick 4. felvonására is lehet számítani.