Hírek

Lefújták A múmia londoni díszbemutatóját is

Június elsején lett volna a Tom Cruise főszereplésével készült A múmia díszbemutatója Londonban, ám a manchesteri terrortámadás miatt a gyártó stúdió törölte a nagyszabású eseményt – csakúgy, ahogy a Wonder Woman premierjét sem tartják meg.

Az iszlamista öngyilkos merénylő 22 embert – köztük kisgyerekeket – ölt meg, a sebesültek száma megközelíti a hatvanat. Angliában továbbra is a legmagasabb terrorkészültség van érvényben, mert titkosszolgálati jelentések alapján további támadások várhatók.

„Mindannyiunkat lesújtott a manchesteri terrortámadás, és minden erőnkkel a helyi közösség és az ország mellett állunk – üzente közleményében a Universal Studios. – Tiszteletünket fejezzük ki mindazok iránt, akik érintettek a tragédiában, és úgy döntöttünk, nem rendezzük meg A múmia jövő hétre tervezett díszbemutatóját.”

Egy másik nagy hollywoodi stúdió, a Warner Bros. hasonló indokkal lefújta a Wonder Woman londoni díszbemutatóját.

Ariana Grande popsztár, akinek koncertje után a terrortámadás történt, felfüggesztette európai turnéját, részben az áldozatok iránti tiszteletből, részben azért, mert nincs olyan állapotban, hogy színpadra tudna lépni.

Avatar

UIP Magyarország

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya