Fókuszban Hírek

Folytatódik a varázslat! – Legendás állatok – Grindelwald bűntettei teaser

Meglepően hosszú és tartalmas teaser érkezett a Legendás állatok és megfigyelésük második részéhez, a Grindelwald bűntetteihez.

A tegnapi, rajongókat megszólító ízelítő után megérkezett az első teaser a Legendás állatok – Grindelwald bűntetteihez.  Az ismét David Yates rendezésében, J.K.Rowling forgatókönyvéből készült folytatásban talán az a legmeglepőbb, hogy az első rész összes fontos mellékszereplője visszatér: Katherine Waterston (Tina Goldstein), Dan Fogler (Jacob Kowalski) és Alison Sudol (Queenie Goldstein) is feltűnik az előzetesben a főszerepet játszó Eddie Redmayne mellett. Mellettük a Harry Potter-világ klasszikus kellékei bukkannak fel, például az egyik kedvencem,

az önoltó.

A legnagyobb szenzáció persze Jude Law szerepeltetése, aki úgy tűnik, nagyon hitelesen hozza a fiatal Albus Dumbledore-t – az ellenlábasát (és szerelmét) játszó Johnny Depp ezúttal is csak egy villanást kap a címszereplő Gellert Grindelwaldként. De lesz ebből még több is, reméljük: a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei november végén kerül a mozikba, addig bizonyára még hosszabb előzeteseket is láthatunk.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás. Újságíróként dolgozik több médiumnál. A Papírfény rovatot vezeti. gyongyosililla@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..