Hírek

A legújabb szuperhős: Keanu Reeves

Past Midnight: Nagyon úgy tűnik, a John Wick után Keanu Reeves ismét igazságot oszt majd, természetesen a maga módján…

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Néhány éve a Kábszer (Dope) című filmjével nagyot dobbantott Rick Famuyiwa ugyan kiszállt a készülő Villám (The Flash) moziból, de ez nem jelenti azt, hogy végzett volna a hősök világával. A Deadline értesülései szerint a Netflix kereste meg a rendezőt egy visszautasíthatatlan ajánlattal. A Past Midnight egy önkényes igazságtevő története lenne, amelyhez már elég nagy neveket sikerült megnyerni a cégnek. A forgatókönyvet a Ratchet & Clank-játékokat is íróként jegyző T.J. Fixman írja majd, producerként pedig az Amerika Kapitány: A Tél katonája rendezőpárosa, Anthony- és Joe Russo tevékenykedik majd projekt mögött.

Ehhez képest már csak hab a tortán, hogy a mostanában újra fénykorát élő Keanu Reevest kérték fel, hogy vállalja el a vélhetően nagy költségvetésű film főszerepét, de hogy a jelenleg is több mint féltucat filmen dolgozó Reeves ezt hogy illeszti be a naptárjába, arról még nem tudni semmit. Egy viszont biztos, néhány kritikai kudarc után a Netflix nem adta fel a saját filmek gyártását, mi több, a közeljövőben még több nagyszabású produkció várható a cégóriás részéről.

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg néhány könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében olvas és sorozatokkal foglalkozik, díjszezon idején pedig a díjszezonnal.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés