Hírek

Legyél Te a jegyváltó a Cirko-Gejzírben!

cirko_gejzir-logo Rendhagyó jótékonysági akció indul a Cirko-Gejzírben. A mozi 2015. július 1-től új közösségi kezdeményezést indít Legyél te a jegyváltó! címmel.

Célunk, hogy közönségünk bevonásával azokhoz a filmrajongókhoz is eljuttathassuk a mozizás élményét, akik saját erőből nem feltétlenül tehetik meg, hogy moziba járjanak.

A felhívással közönségünk tagjainak ajánljuk fel a “szabadjegy” megvásárlásának lehetőségét. A moziban – és online jegyvásárlási felületeinken – plusz szabadjegyeket lehet vásárolni, amelyeket a pénztár melletti dobozban gyűjtünk majd. A Cirko-Gejzír mozi minden két bedobott jegy után plusz egy ajándék jegyet tesz a többi mellé. Az így összegyűlt szabadjegyeket minden hónap végén más-más, a társadalom és a közösség szempontjából fontos munkát végző szervezet dolgozóinak ajánljuk fel: tűzoltóknak, könyvtárosoknak, egészségügyi dolgozóknak stb. Az első hónapban összegyűlt szabadjegyekkel a Belvárosi Tűzőrség munkatársai mozizhatnak majd a Cirkóban.

A szabadjegyet vásároló, nagyvonalú “jegyváltókat” cirkós origami madárral jutalmazzuk.” – áll a mozi nyilatkozatában.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..