Hírek

Legyél Te a jegyváltó a Cirko-Gejzírben!

cirko_gejzir-logo Rendhagyó jótékonysági akció indul a Cirko-Gejzírben. A mozi 2015. július 1-től új közösségi kezdeményezést indít Legyél te a jegyváltó! címmel.

Célunk, hogy közönségünk bevonásával azokhoz a filmrajongókhoz is eljuttathassuk a mozizás élményét, akik saját erőből nem feltétlenül tehetik meg, hogy moziba járjanak.

A felhívással közönségünk tagjainak ajánljuk fel a “szabadjegy” megvásárlásának lehetőségét. A moziban – és online jegyvásárlási felületeinken – plusz szabadjegyeket lehet vásárolni, amelyeket a pénztár melletti dobozban gyűjtünk majd. A Cirko-Gejzír mozi minden két bedobott jegy után plusz egy ajándék jegyet tesz a többi mellé. Az így összegyűlt szabadjegyeket minden hónap végén más-más, a társadalom és a közösség szempontjából fontos munkát végző szervezet dolgozóinak ajánljuk fel: tűzoltóknak, könyvtárosoknak, egészségügyi dolgozóknak stb. Az első hónapban összegyűlt szabadjegyekkel a Belvárosi Tűzőrség munkatársai mozizhatnak majd a Cirkóban.

A szabadjegyet vásároló, nagyvonalú “jegyváltókat” cirkós origami madárral jutalmazzuk.” – áll a mozi nyilatkozatában.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya