Hírek

Apakomplexus újratöltve – Legyőzhetetlen (2. évad) előzetes

A Legyőzhetetlen (Invincible) az Amazon Prime meglepetéssorozata volt 2021-ben. Nem keveset kellett várni a folytatásra, de hamarosan érkezik.

November 3-án indul a Legyőzhetetlen második szezonja, amely a The Walking Deadet is készítő Robert Kirkman rendhagyó szuperhősképregényén alapul, a sorozatban pedig az eredeti szerző is masszívan közreműködött. A cselekmény egy tinédzser szuperhősfiú körül forog, akinek apja a világegyetem legerősebb embere, egyfajta Superman-parafrázis. Azonban a példaképként kezelt szülő valójában egy veszélyes és megátalkodott pszichopata –

az első évadban ez a felfedezés katasztrofális következményekkel járt a szereplők számára.

Mark Grayson (Steven Yeun) számára most azzal kell szembenézni, mit jelent számára édesapja, Omni-Man (J.K. Simmons), és mennyire sikerül eltávolodnia attól a mintától, amit ő képviselt. Az előzetes alapján a hasonló képességekkel felruházott fiú a hatalommal való visszaélésre igencsak rácsúszik.

Új hősök és új ellenfelek is várhatók a Legyőzhetetlen november 3-án startoló új évadában, amely heti bontásban érkezik az Amazon Prime streaming-szolgáltató platformjára.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!