Hírek

Lehet ezt még fokozni? – Bosszúállók: Végtelen háború előzetes

Mindenki Thanos ellen – ez lesz a Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infinity War). Megérkezett az első előzetes 2018 legjobban várt szuperhősfilmjéhez.

A történetben (mintha bárkit is érdekelne) a Thanos (Josh Brolin) nevű ellenféllel kell megküzdenie a jófiúk csapatának, akik közt ott van az univerzum összes eddig megismert hőse a Galaxis őrzőitől Dr. Strange-en, Hulkon és Thoron át a Fekete Párducig és Pókemberig. Az eddig gondosan szövögetett Marvel-szálak tehát összeérnek, minden egyedi sorozat rajongóinak örömére. A Marvel azt ígéri, hatvannégy szuperhős gyűlik össze a Végtelen háborúban.

Thanos célja, hogy összegyűjtse a hat Végtelen Követ, amelyek határtalan erővel ruháznák őt fel. A bosszúállóknak természetesen a Földet kell megmenteniük, ami minden eddiginél nagyobb veszélyben van.

A filmet Anthony és Joe Russo rendezi, akik már az Amerika Kapitány: A tél katonája és az Amerika Kapitán: Polgárháborúval beleírták magukat a szuperhősfilmek történetébe. Még felsorolni is fárasztó, hogy a szereplők között ki mindenki tér vissza: Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Elizabeth Olsen, Chris Pratt, Zoe Saldana, Robert Downey Jr. és Jeremy Renner. Nem csoda, hogy a rajongók már a tegnapi teasertől begőzöltek.

Az előzetest néhány perc alatt (hírünk megszületéséig)  majdnem kétszázezren nézték meg, így várhatóan a mozikban sem okoz majd csalódást a Marvelnek az eddigi leg-leg-legbosszúállóbb-film.

A Bosszúállók: Végtelen háború magyar premierje 2018. április 28-án lesz.

Ez azonban csak a történet első részét öleli majd fel, az egyelőre cím nélküli második részt egy évvel később mutatják be.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com