Hírek

Lehet, hogy Rami Malek lesz az új Bond-gonosz?

Bohém rapszódia

A 25. Bond-film producerei Rami Malekkel szemeznek.

Rami Malek jelenleg az Oscar-szezon közepén van, köszönhetően a Bohém rapszódiában nyújtott alakításának. Egy Varietynek adott interjúból pedig az is kiderült, hogy a 25. Bond-film producerei esélyesnek látják a színészt a következő első számú Bond-gonosz szerepére. A Mr. Robot – Malek a sorozatban a számítógép mágus Elliot megformálásáért eddig egy Emmy-díjat vihetett haza – utolsó évadának előreláthatólag márciusban kezdődő munkálatai azonban útjába állhatnak a 007-es reményeknek.

A szerep kapcsán korábban felmerült, hogy a legutóbbi részben, a 2015-ös 007 Spectre – A Fantom visszatér gonosza, Ernst Stavro Blofeld szerepében Christoph Waltz tér vissza, ám a színész úgy nyilatkozott, hogy nem fog szerepelni a produkcióban. Azt már egy ideje tudni lehet, hogy a 25. Bond-filmben Daniel Craig utoljára alakítja majd James Bondot.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya