Hírek

Lehet még fokozni az őrületet? – A Fiúk (4. évad) előzetes

Kijött a A Fiúk (The Boys) 4. évadának előzetese, amely alapján a sorozatnak esze ágában sincsen lassítani vagy visszavenni az erőszakból és a vérből. Hála az égnek!

Az Amazon Prime anti-szuperhősös sorozata még 2019-ben robbant be, szinte azonnal megnyerve nézők millióit. A vérben, emberi szervekben és testnedvekben lubickoló alkotás egy olyan világot tár elénk, amelyben a sztárként istenített szuperhősök éppenséggel borzalmas, hatalom ittas és végtelenül önző figurák, akik mindent csak a pénzért és a hírnévért tesznek.

A Fiúk 3. évada tavaly júliusban ért véget, az egyik főszereplőt alakító Jack Quaid pedig azt ígéri, hogy a 4. évadra is bőven tartogat meglepetést a sorozat.

A folytatás a frissen megjelent előzetes alapján tovább szövi a politikai szálakat, miközben Butcher (Karl Urban) csapata rendületlenül igyekszik legyőzni a legyőzhetetlen Homelandert (Antony Starr). Mindezt úgy, hogy egy a demokráciát a nagy világ előtt védő politikus szintén egy vérszomjas és kegyetlen ‘supe’ (szuperhős).

A sokszorosan díjnyertes sorozat tényleg valami egészen újat hozott a kisképernyőre, gyakorlatilag szabályok nélkül mozogva. Trágárság, szex, erőszak és alpáriság különleges egyvelegét kapjuk erős színészi játékkal, izgalmas történettel és látványos akciójelenetekkel.

A Fiúk 4. évadának előzetese pedig továbbra is ugyanezt a fajta szórakozást ígéri, gyakorlatilag garantáltan a tőle már megszokott minőségben.

És hogy pontosan mikor is érkezik A Fiúk 4. évada? Egyelőre sajnos nem tudni.

Noha állítólag maga a forgatás már idén áprilisban befejeződött és sokan még 2023 végére remélték az új évadot, mostmár biztos, hogy 2024-ig várnunk kell, hogy Butcher és a többiek visszatérjenek. Egyes becslések szerint azonban az új év első harmadában már elénk kerül az Amazon Prime sorozatának újabb őrült felvonása.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!