Hírek

Lélegzetelállító A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi előzetese

A-Gyűrűk-ura-A-hatalom-gyűrűi-Morfydd-Clark

Lenyűgöző előzetest kapott A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozata, amiben a rettegett gonosz erők is feltűnnek már.

Az Amazon Prime Video közzétette A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi új előzetesét. A sorozat kedvcsinálója elérte célját, alig várjuk a szeptemberben érkező szériát! A J.R.R. Tolkien által megálmodott világban játszódó sorozat vizualitásában Peter Jackson filmtrilógiájával vetekszik és a történet is monumentálisnak ígérkezik.

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi előzetesében a hatalmat szerző gonosz Sauront is láthatjuk.

A cselekmény ideje a Másodkor, vagyis sokezerévvel A Gyűrűk Ura eseményei előtt járunk. Ebben a fantasztikus világban a hosszú idő ellenére, találkozhatunk ismerős karakterekkel. A sorozatban szerepel tündék közül a fiatal Elrond (Robert Aramayo) és Galadriel (Morfydd Clark) is. Sauron megerősödése mellett a sorozat Isildur (Maxim Baldry) király felemelkedését is bemutatja, ahogyan az emberek legendás vezetőjévé vált a gonosz elleni harcban.

A sorozat kreátorai Patrick McKay és John D. Payne. A Gyűrűk Ura sorozat első évadja 8 epizód erejéig repít bennünket a tündék fővárosába, Lindonba, a törpék Köd-Hegységébe és más varázslatos vidékekre.

A sorozat szeptember 2-ától lesz elérhető kizárólag az Amazon Prime-on.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com