Hírek

Lelép A szürke ötven árnyalata sztárja

aszurkeotvenarnyalataNem tér vissza Jamie Dornan, A szürke ötven árnyalata és a két folytatás férfi főszereplője egy negyedik részre.

Nemrég fejeződött be a második és a harmadik rész forgatása, ám nincs kizárva, hogy új epizóddal bővül az erotikus sorozat, hiszen E. L. James írt egy negyedik könyvet is Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint címmel. Dornan azonban lezárta pályafutásának ezt a szakaszát. „Leforgattunk zsinórban két részt, és most már tényleg befejeztem – mondta a színész a The Sun című brit lapnak. – Szeretnék minél hamarabb továbblépni. Új projektek várnak rám, és már a következő szerep miatt szeretnék aggódni.”

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A szürke ötven árnyalata 40 millió dolláros költségvetés mellett 571 millió dolláros összbevételt ért el, és hasonló eredményt várnak A sötét ötven árnyalatától, illetve a harmadik résztől. Mivel a regénytetralógia szerzője, E. L. James a filmek egyik producere is – férje pedig az egyik forgatókönyvíró –, valóban nem lehet kizárni, hogy elkészül a negyedik rész is.

UIP Magyarország

Podcast

Hirdetés

Hirdetés