Hírek

Lelép a The Walking Dead főszereplője

Kilenc évad után lelép Rick Grimest, a The Walking Dead főszereplőjét alakító Andrew Lincoln.

A Nielsen rangsora szerint legnézettebb sorozat a The Walking Dead, amiről epizódonként átlagosan kétmillió Facebook- és Twitter-bejegyzés született. Ekörül keringenek most a hírek. Nevezetesen, hogy kilenc évad után lelép Andrew Lincoln, a főszereplő Rick Grimest alakító sztár a The Walking Deadből – jelentette be a Collider. Nos, most így néz ki a helyzet – de persze még bármi megtörténhet, ami a filmes világban megtörténni szokott. Minthogy egyébiránt arról is hallani, hogy a sorozatból nemrégiben távozni akart a Maggie-t játszó Lauren Cohen is, de a kialkudott gázsi végül maradásra bírta. A Collider értesülése szerint Andrew Lincoln nemcsak, hogy nem tér vissza a kilencedik évad után, de már az évadot sem viszi végig. A hatodik részben történik vele valami, ami lehetővé teszi számára a lelépést még az évad befejezte előtt. Eddigi megnyilvánulásaiból úgy tűnik, Andrew Lincoln kicsit belefásult ebbe a szerepbe, s erről már több interjúban is ejtett el apróbb megjegyzéseket.

Kiszivárgott információk szerint Rick Grimes helyére főszereplőnek Daryl Dixon lép majd, a Darylt játszó Norman Reedus már tárgyal az AMC-vel.

Címkék
Argejó Éva

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..