Hírek

Lelép a The Walking Dead főszereplője

Kilenc évad után lelép Rick Grimest, a The Walking Dead főszereplőjét alakító Andrew Lincoln.

A Nielsen rangsora szerint legnézettebb sorozat a The Walking Dead, amiről epizódonként átlagosan kétmillió Facebook- és Twitter-bejegyzés született. Ekörül keringenek most a hírek. Nevezetesen, hogy kilenc évad után lelép Andrew Lincoln, a főszereplő Rick Grimest alakító sztár a The Walking Deadből – jelentette be a Collider. Nos, most így néz ki a helyzet – de persze még bármi megtörténhet, ami a filmes világban megtörténni szokott. Minthogy egyébiránt arról is hallani, hogy a sorozatból nemrégiben távozni akart a Maggie-t játszó Lauren Cohen is, de a kialkudott gázsi végül maradásra bírta. A Collider értesülése szerint Andrew Lincoln nemcsak, hogy nem tér vissza a kilencedik évad után, de már az évadot sem viszi végig. A hatodik részben történik vele valami, ami lehetővé teszi számára a lelépést még az évad befejezte előtt. Eddigi megnyilvánulásaiból úgy tűnik, Andrew Lincoln kicsit belefásult ebbe a szerepbe, s erről már több interjúban is ejtett el apróbb megjegyzéseket.

Kiszivárgott információk szerint Rick Grimes helyére főszereplőnek Daryl Dixon lép majd, a Darylt játszó Norman Reedus már tárgyal az AMC-vel.

Címkék
Argejó Éva

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya