Hírek

Lengyel Tamással és nagy adag fekete humorral jön egy új magyar sorozat

2015-ben a Víkend kapcsán beszélgettünk a színésszel

Fehér Főnök címmel új magyar vígjátéksorozat érkezik, amelynek főszerepében Lengyel Tamást láthatjuk majd.

Újabb hazai sorozat a láthatáron. A 24.hu híre alapján az RTL Klub égisze alatt készül el a Fehér Főnök című vígjáték, amely olyan sorozatokat követ majd, mint a csatorna Mi kis falunk vagy Keresztanyu című darabjai.

A legújabb projekt élén pedig Lengyel Tamás foglal majd helyet.

A színész egyébként a Mi kis falunkban is szerepel, legutóbb pedig az Így vagy tökéletes című magyar filmben láthattuk őt a mozikban.

A Fehér Főnök egy fekete humorral megtoldott vígjáték lesz, amely kisvárosi történetekkel foglalkozik. De úgy, hogy a jelen legfontosabb társadalmi kérdéseire is reflektáljon. Sőt, állítólag egészen polgárpukkasztónak ígérik a készülő alkotást.

Lengyel nem csak ezért, de a nálunk kevésbé használt formátum miatt is izgatottan várja a projektet. Az új sorozat ugyanis a csatorna jobban megszokott naponta jelentkező alkotásaival ellentétben hetente érkezik majd új epizóddal.

A sorozat Paprika Studios gyártásában kerül a hazai tévénézők elé.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com