Hírek

Lenyűgöző ízelítő érkezett a DC legújabb dobásához, a Black Adam-hez

A DC közzétette a Dwayne Johnson, azaz Black Adam és Pierce Brosnan, azaz Dr. Fate főszereplésével készülő, legújabb és régóta fejlesztés alatt álló projektjének első, rögtön négyperces ízelítőjét.

A 2022 júliúsában érkező filmhez persze még tucatnyi előzetesre számíthatunk. A DC egyik legnagyobb rosszfiújával, Black Adammel a főszerepben készülő film már most az univerzum rajongóinak legjobban várt produkciói közé tartozik.

A videót a DC FanDome-on mutatták be, a képregénykiadó globális virtuális eseményén, ahol hagyományosan a nagyszabású, legnagyobb dobásnak szánt darabok ízelítőit tárják fel a rajongók előtt. A Black Adam klasszikusan az a fajta projekt, ami ide tartozik. Elképesztő látványvilággal rendelkező képregényfilm, tömegeket vonzó szereplőgárdával – Dwayne Johnson esetében igazából csak az a meglepő, hogy eddig kimaradt a DC-univerzumból, Pierce Brosnan pedig üdítő meglepetés a titokzatos Dr. Fate szerepében.

A film 2014 óta készül, már akkor kiszemelték Dwayne Johnsont a szupergonosz főszerepére. A karakter önálló filmekben nem jelent meg, Shazam ősellenségeként ismert már 1945 óta. Azért is lehet érdekes az alkotás, mert bár Black Adam egy igen erős és karakteres szereplője a Shazam!-filmeknek, még a keményvonalas, de mainstreamebb képregényrajongók számára is homályos figura. Kíváncsian várhatjuk hát, hogy mit hoz ki az eddig kevésbé ismert alapanyagból Jaume Collet-Serra rendező.

Dwayne Johnson és Pierce Brosnan mellett a filmben szerepelni fog még Aldis Hodge és Noah Centineo is. Jelenlegi tervek szerint a Black Adam 2022 július 29-én kerül mozikba – írta a Collider.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com