Hírek

Lenyűgözően látványos a Ghost in the Shell előzetese


ghost in the shell scarlett johannsonA  Paramount Pictures bemutatta Scarlett Johansson főszereplésével az első teljes előzetesét Rupert Sanders élőszereplős Ghost in the Shell remakejének.

A Ghost in the Shell japán manga és anime adaptáció, egy elit rendőri egység vezetőjéről szól. A rendőrnő egy olyan különleges ember-cyborg hibrid, akiből nincsen több a világon. A Scarlett Johansson által alakított karakter és csapata egy hacker után indít hajtóvadászatot. Megszállottan próbálják megállítani a bűnözőt és szélsőséges követőit, akik addig nem nyugszanak, amíg a Hanka Robotic cyber technológiai vívmányait el nem törlik.

Az aprólékosan kidolgozott látványvilágúnak ígérkező filmben továbbá olyan színészek kaptak még szerepet, mint Michael Pitt, Juliette Binoche vagy Michael Wincott. A Hófehér és a vadász rendezőjének, Rupert Sanders legújabb alkotása 2017. március 31-én kerül a hazai mozikba.

Az előzetes sokat nem árul el, de szemet gyönyörködtető akciójelenetek sorával kárpótolja ezt:

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára a Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett. 2016-ban csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Újságírói tevékenysége mellett novellákat is ír.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés