Hírek

Leo a darálóban – Megfojtott virágok előzetes

megfojtott-virágok

Érdekházasságból lett szerelem, maffiamódszerek a prérin, szesz, olaj, könnyek – erős érzelmi-és morális hullámvasútnak ígérkezik Martin Scorsese legújabb filmje, a Megfojtott virágok.

Ahogy arról már mi is írtunk korábban, idén érkezik Martin Scorsese közel 4 órás filmje, amely az Oklahamában, az 1920-as évek elején az oszázs indiántörzs ellen elkövetett, a földben talált olaj megszerzésére irányuló gyilkosságsorozatot dolgozza fel Leonardo DiCaprio, Robert DeNiro és Lily Gladstone főszereplésével.

Az új előzetes fél szemét még mindig a bűntényen tartja, azonban a film drámai-romantikus aspektusát is felvillantja azáltal, hogy a DiCaprio megformálta Ernest Burkhartot láthatjuk őrlődni a szerelme, illetve igazságérzete és a családjához, egészen pontosan a maffiavezérként feltűnő nagybátyjához fűződő lojalitása közt.

A filmet a Variety beszámolója alapján Cannes-ban percekig tartó ováció fogadta, a magyar bemutató október 19-én esedékes.

Gerdesits Pál

Gerdesits Pál 2021-ben szerzett mesterdiplomát az ELTE filmtudomány szakán, jelenleg az ELTE esztétika doktori programjának PhD hallgatója. Elkötelezett szürrealista, Werner Herzog és Jeffrey Lebowski lelkes követője. Állítólag ügyesen gitározik.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com