Hírek

Leo és Quentin megint összebútoroznak

Legalábbis egy film erejéig. Leonardo DiCaprio – a Deadline.com értesülései szerint – szerepel Quentin Tarantino legújabb mozijába. Mi egy cseppet se bánjuk, hiszen a Django elszabadulban már bizonyította a páros, hogy remekül tudnak együtt dolgozni.

Quentin Tarantino kilencedik, egyelőre cím nélküli mozija, 2018 augusztus 9-én érkezik a mozikba a Sony istállójából.

A filmben DiCaprio egy idősödő színészt alakít. A történetről egyelőre nem sokat tudni, annyit azonban már most elárultak az alkotók, hogy a film a Manson gyilkosságok nyarán, 1969-ben, Los Angelesben játszódik majd. DiCaprio mellett Margot Robbie neve is felmerült, aki Sharon Tate szerepét kapná, illetve Tom Cruise és Brad Pitt is a rendező jelöltjei között van. Bízunk benne, hogy valamennyien rábólintanak a felkérésre – akkor ugyanis egy eszelős filmre készülhetnek a rajongók.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com