Hírek

Leonardo DiCaprio: kemény képek új filmjéből!

revanant00Jég, tűz és köd határozzák meg Alejandro González Iñárritu nagy várakozással övezett The Revenant című bosszúwesternjének atmoszféráját. Leonardo DiCaprio főszereplésével a film keménynek ígérkezik.

A valós történeten alapuló, az 1800-as évek elején játszódó filmben DiCaprio a prémvadász Hugh Glasst játssza, akit medvetámadást ér, társai (Tom Hardy, Will Poulter és Domhnall Gleeson) pedig kirabolják és magára hagyják. A sérült Glass ezután hosszú útra indul a jeges vadonban, hogy bosszút álljon rajtuk.

A forgatás tíz hónapig tartott, melynek során a mexikói rendező nem kímélte a stábot – fagypont alatti hőmérsékletben Kanada nyugati tartományaiban és Argentína havas hegycsúcsain forgattak, csakis természetes fényt használva, a napnyugta előtti órákban este fél hat és fél nyolc között. A produkciós designer Jack Fisk elmondása szerint egy alkalommal a stáb szeme előtt fagyott be egy folyó. Fisk elmondása szerint DiCaprio annyira belemerült a szerepébe, hogy a film kedvéért nyers bölénymájat evett – írja a Yahoo.com.

revenant02

González Iñarritu Birdman c. filmje idén négy Oscar díjat nyert, köztük a legjobb filmnek és rendezőnek járó szobrot. A The Revenant az Egyesült Államokban december 25-én nyit a mozikban, magyar premierről még nincs hír, bár azt már tudjuk, hogy a film címe itthon A visszatérő lesz.

revenant05 revenant04 revenant03 revenant01 revenant06

Dancsi Ágnes

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com