Hírek

Leonardo DiCaprio lesz Guillermo del Toro új sztárja?

DiCaprio csak egyike a számos sztárnak McKay közelgő filmjében.

A Variety exkluzív tudósítása szerint Leonardo DiCaprio Guillermo del Toróval tárgyal, hogy az Oscar-díjas rendező legújabb munkája, a Nightmare Alley főszereplője legyen.

A víz érintése után Guillermo del Toro Kim Morgannel közös forgatókönyvéből, William Lindsay Gresham azonos című regényéből rendezi a Nightmare Alley-t. Az 1946-ban megjelent könyvből 1947-ben Tyrone Power főszereplésével, Edmund Goulding rendezésében szintén a Foxnál készült már egy adaptáció (lenti képen), mely a magyar keresztségben A sarlatán címet kapta. A történet egy szélhámost követ, aki összeáll egy még nála is korruptabb pszichiáternővel, aki végül őt is behálózza.

A film forgatása szeptemberben indul, ha del Torónak sikerül addig megtalálnia minden szerepre a megfelelő játékost. DiCapriót az alakításáért Oscart hozó A visszatérő óta nem láttuk, minden energiájával Quentin Tarantino Once Upon a Time in Hollywoodjára koncentrált, amit végre idén nyáron mi is megnézhetünk.

A film további szereplőiről egyelőre nincs hír.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com