Hírek

Visszatérhet még Austin Powers?

„Igen, bébi, igen!” – mondanák a rajongók, de a helyzet másképp fest. Mike Myers viszont szívesen játszaná el Austin Powerst és a többieket egy negyedik részben.

A Bohém rapszódiában alakított mellékszerepe kapcsán kérdezték Mike Myerst, és ilyenkor muszáj feltenni a kötelezőket – amit már 16 éve kérdeznek tőle. A kérdésre, hogy „lesz-e Austin Powers 4.?” azonban nem könnyű felelni. A ’60-as években lefagyasztott, majd korunkban felébresztett szexuálisan felajzott titkosügynök történetének folytatása sok mindentől függ.

Mindenképpen téma Myersnél egy lehetséges folytatás, ezt a korábbi filmek rendezőjével is beszélte. Jay Roach (Trumbo, A végsőkig) azonban folyton forgat, Myers pedig nem sokat színészkedik, legtöbb idejét három gyerekére fordítja.

„Találkoztunk, és elég jól állunk. Meglátjuk, mi lesz belőle.”

– nyilatkozta Myers, ami nem a legmagabiztosabb kijelentés. A kanadai komikus a 2008-as Love Guru című bukása óta ritkán látható filmekben, így az is kérdéses lenne, hogy egy Austin Powers 4. milyen fogadtatást kapna. Tény, hogy van egy kultstátusza, de több késői folytatás is belebukott a várakozás okozta elvárásokba.

Mike Myers mint Dr. Genya

Egy esetleges Austin Powers-folytatás magával hozná, hogy Myers hatvanhoz közelítve alakítsa a főszereplőt; ellenfelét, Dr. Genyát; a skót verőembert Dagi Dögöt és ki tudja, hány karaktert. Valakit azonban biztosan nem láthatunk az új filmben: az áprilisban elhunyt Verne Troyert, aki Kicsi Ént játszotta.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..