Hírek

Lesz-e Tom Holland még Pókember?

Noha maga a színész nemrég nyilatkozta, hogy 30 év felett már nem tervez Pókember bőrébe bújni, az új trilógia egyik producere, Amy Pascal lát fantáziát Tom Holland és a szuperhős jövőjében.

A Pókember: Nincs hazaút hamarosan mozikba kerül, ezzel pedig a Tom Hollandos trilógia is lezárul. Azaz lehet, hogy mégsem. A színész ugyan bevallása szerint, ha még 30 év felett is Pókembert alakítja majd, akkor valamit rosszul csinál, de tegyük hozzá, hogy Holland még mindig csak 25 éves.

Azaz simán benne van a pakliban, hogy a következő 5 évbe beleférjen 1-2-3 újabb Pókember-film. Amy Pascal, a Sony és a Marvel nagy közös projektjében segédkező producer mindenképpen így értékeli a helyzetet.

A Collider híre szerint Pascal ugyanis magabiztos abban, hogy nem a két hét múlva érkező új film lesz az utolsó, amit elkészítenek a Marvellel karöltve.

A Pókember: Nincs hazaút újabb előzetese elég vagány

A két Oscar-díjra jelölt alkotó szerint bőven van még potenciál a Tom Holland-vezette Pókember csapatban, úgyhogy újabb alkotásokra lehet számítani. Azt is kijelentette, hogy a színész is marad egy ideig: ha minden jól megy, még egy újabb trilógiát is kaphatnak a rajongók.

Félreértés ne essék, állítólag a december 16-án mozikba kerülő Nincs hazaút lezárja majd valamennyire a mostani trilógiát, hogy aztán egy újabb kiindulópontból építkezhessen fel a következő film-trió.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com